Referenties

{Rug klachten} 

“Ik had in de periode rond april 2015 regelmatig pijn in met onderrug. Ik ging hiervoor naar de fysiotherapeut om mij hiervoor te laten behandelen. Na de behandeling waar ze de wervels weer rechtzetten ging het dan een aantal weken goed. Totdat ik na een inspanning weer last kreeg. Dit ging zo al een tijdje aan de gang. Pijn kwam steeds vaker steeds sneller terug. In Juni 2015 heb ik me een aantal keren laten behandelen door Anoesjka van den Bogaard. Deze behandelingen duurde meestal iets meer dan een uur. Bij deze behandeling kreeg ik af en toe zware benen die ik dan uit moest schudden en verder een heel ontspannen gevoel. Na de behandeling was de pijn uit de rug verdwenen. Ik heb me 3 keer laten behandelen aan verschillende problemen met de rug en ben na de laatste behandeling geheel pijn vrij.”

– Danny

——————————————————————————————-

{Bult op de bovenrug volledig verdwenen} 

“Bij toeval ben ik in aanraking gekomen met Regenesis. Mijn dochter was onder behandeling bij Anoesjka en daarop werd mij gevraagd of ik dit ook niet eens wilde ervaren. Mijn rug is S vormig en kreeg last van schouders en onderrug, door overcompensatie. Anoesjka is mij toen gaan behandelen en na een aantal behandelingen in combinatie met de fysiotherapeut was het resultaat verbluffend. Een groot deel van de S was verminderd en de bult op mijn bovenrug was helemaal verdwenen.

Het heeft mij verbaasd hoeveel energie er uit haar handen komt en mijn lichaamscellen aanzet tot zelfherstel. Ik kan het iedereen aanraden om een bezoek aan haar te brengen, zeker als je situatie uitzichtloos is en je lichaam maar niet wil herstellen.”

– Wendy

——————————————————————————————-

{Hielspoor} 

“Maandenlang had ik last van hielspoor en vanaf mei ben ik gestopt met hardlopen omdat ik teveel last had. Vanaf mei ben ik bij de fysio geweest en heb ik zooltjes aangemeten gekregen. Echter niets hielp. In november kwam ik toevallig in contact met Anoesjka die net ging opstarten met haar nieuwe praktijk. Zij gaf aan dat ze mij wel kon helpen en dat heb ik dan ook met beide handen aangepakt. In totaal heb ik vier behandelingen gehad waarna ik kan zeggen dat mijn blessure zo goed als weg is en dat ik inmiddels weer fanatiek aan het hardlopen ben.

Ik vond het reuze interessant en alles werd goed uitgelegd door Anoesjka en ben dan ook een stuk wijzer geworden over hoe het lichaam werkt.

Ik ben natuurlijk zeer blij en tevreden met het resultaat.”

 Tino Snaterse

——————————————————————————————-

{Evenwichtsstoornis} 

“Ik was van tevoren best wel sceptisch over de te volgen behandeling. Ik wist niet precies wat ik er van moest verwachten. Ik vond het, eerlijk gezegd, eigenlijk een beetje zweverig. Er was me wel duidelijk gemaakt dat ik me open moest stellen voor de behandeling. Onder het mom van “baat het niet, dan schaadt het niet” heb ik vervolgens 7 behandelingen bij Anoesjka ondergaan.

De behandelingen heb ik als zeer prettig en ontspannend ervaren. Uiteindelijk kan ik zeggen dat ik van mijn klachten (evenwichtsstoornis) af ben. Dus wat mij betreft is het doel behaald.

Anoesjka straalt rust en ontspanning uit bij de behandeling. Van tevoren wordt precies uitgelegd wat de aankomende behandeling gaat inhouden. Tevens wordt bij bepaalde “grepen” uitgelegd wat ik eventueel zou kunnen gaan voelen en wat de bedoeling is. Dit werkt heel verhelderend. In sommige situaties merk je direct resultaat.”

– Angelo

——————————————————————————————-

{Bovenarm} 

“Einde 2015 kreeg ik een zeurende pijn in mijn bovenarm tijdens tennis. Ik had er af en toe last van maar de pijn werd uiteindelijk erger. Een keuze tussen regenesis en fysio, wat zal ik doen. Na een positief gesprek met een kennis heb ik gekozen voor regenesis. Moet eerlijk zeggen dat ik wat sceptisch was, maar na de 2e behandeling was de pijn minder en voelde ook anders, positief dus. Ik ben uiteindelijk 4 x bij Anoesjka geweest en ben van de pijn af, voel me ook beter en ben meer ontspannen. Anoesjka zelf is een eerlijk, ontspannen persoon en stelt je op je gemak. Ik heb mede hierdoor de behandelingen als ontspannen ervaren. Ik ben overtuigd van regenesis!”

Vriendelijke groeten, 

– Ingrid

——————————————————————————————-

{Moe en slechte weerstand} 

Lange tijd was ik erg moe en had ik een slechte weerstand. Ik had snel keelpijn en andere kwaaltjes. Om daar vanaf te kunnen komen is mij voorgesteld om naar Anoesjka te gaan.

Regenisis vond ik een beetje zweverig klinken maar ik besloot het het voordeel van de twijfel te geven. Tijdens de behandelingen is die twijfel weggenomen, mede door de onderbouwingen die ze gaf voor de verschillende behandelingen.

Mijn klachten zijn verdwenen en na 6 behandelingen was ik uitbehandeld. Anoesjka is een erg fijne behandelaar. Ze laat je op je gemak voelen, neemt de tijd en weet wat ze doet.

Ik zou haar aan iedereen aanbevelen!

Nogmaals bedankt!”

– Maud