Hoe Regenesis werkt

Regenesis [spreek uit als: rie-dzjè-ne-sis] betekent letterlijk herboren worden.
Iedere cel in het lichaam bevat energie. Veel cellen bevatten zelfs onuitputtelijke onaangeboorde energie. Deze energie noemen we “blue-dot energy”.

Door mezelf als katalysator te gebruiken kan ik die energie in het lichaam van een ander activeren en zo het zelfherstellend vermogen op gang brengen. Dit gebeurt door diverse aanrakingstechnieken die zowel staand, zittend als liggend gedaan worden. Bij de eerste afspraak zal ik uitgebreid uitleggen hoe ik te werk ga en wat de diverse technieken inhouden en hoe ik ze zal uitvoeren.

Regenesis stimuleert het vermogen van het lichaam om het genezingsproces in gang te zetten. Het is onmogelijk dat het lichaam dat behandeld wordt teveel energie krijgt. Het lichaam aanvaardt slechts de correctie die nodig is om zijn eigen juiste balans en herstel te vinden.

Het proces van herstellen door de Regenesis behandeling werkt nog langer door. Dit kan zelfs nog dagen na de behandeling zijn. Voor eventuele vragen in de dagen erna mag je me altijd bellen, mailen of een berichtje sturen.