Even voorstellen: Anoesjka van den Bogaard

Welkom op mijn site. Ik ben Anoesjka van den Bogaard, geboren in 1970 en woon samen met mijn man  in Roelofarendsveen, onze twee kinderen wonen inmiddels op zich zelf.

In 2008 heb ik de cursus Quantum-Touch 1 en 2 gedaan. Na de eerste cursus vielen veel stukjes op zijn plek en werd ook bevestigd dat er meer energie in mijn handen zit dan de gemiddelde persoon. Wegens drukte van een gezin en een baan had ik het even opzij gezet, maar het bleef in mijn hoofd hangen om er wat mee te doen.

In 2014 ben ik op zoek gegaan naar een opleiding die op het lichaam gericht is, holistisch te werk gaat, wetenschappelijk onderbouwd is en met de kracht van energetisch vermogen werkt. Deze heb ik gevonden in de Regenesis-Healing opleiding. Na veel casussen en veel oefenuren gemaakt te hebben, ben ik nu Regenesis Healing Therapeut.

Ondanks de goede resultaten merkte dat er soms blokkades in het lichaam blijven ben ik de opleiding Touch of Matrix in 2016 gaan doen. Een bewustzijnsmethodiek die blokkades in het lichaam weghaald door letterlijk en figuurlijk het lichaam in beweging te zetten. Dit leidt naar verandering in het lichaam op alle niveau’s en het vertrouwen in je eigen lichaam weer terug te krijgen.

Mijn Missie: De klant met zo min mogelijk aantal behandelingen van zijn/haar klacht af te helpen en dat die verandering voor altijd blijft.