Even voorstellen: Anoesjka van den Bogaard

Welkom op mijn site, ik ben Anoesjka van den Bogaard.

In 2008 heb ik de cursus Quantum-Touch 1 en 2 gedaan. Na de eerste cursus vielen veel stukjes op zijn plek en werd er ook bevestigd dat er meer energie in mijn handen zit dan de gemiddelde persoon. Wegens drukte destijds had ik het opzij gezet, maar het bleef in mijn hoofd hangen om er wat mee te doen.

Het opzij zetten lukte totdat mijn lichaam zei: ‘tot hier en niet verder’. Een burn-out dus. Ik gun niemand een burn-out maar ik kan nu wel zeggen dat dit het beste is wat mij is overkomen.
Sinds 2015 help ik mensen met diverse klachten in mijn praktijk.

De afgelopen jaren heb ik meerdere diploma’s en certificaten behaald zoals Regenesis, Touch of Matrix, Medische basiskennis, Biologika Training en Pijn-Reset Methode.
Met behulp van de kennis die ik heb opgedaan kan ik tot diep in de kern van jouw klacht kijken. Om tot die kern te komen heb ik het POH Coaching Traject ontwikkelt.

In de huidige medische zorg wordt je vaak van het kastje naar de muur gestuurd, of wordt verteld dat je maar met je klacht moet leren leven.

Mijn Missie: De klant met zo min mogelijk aantal behandelingen van zijn/haar klacht af te helpen en dat die verandering voor altijd blijft.

Ben jij klaar om weer grip op jouw lijf en op jouw leven te krijgen?
Ben jij klaar om jouw klachten/ongemakken achter je te laten?
Wil jij een leven zonder pijn en ongemakken?

Wil je weten wat voor jou de beste oplossing is? Neem dan contact met op via het Contactformulier.